aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΈχει τον τρόπο με την Ομόνοια

Έχει τον τρόπο με την Ομόνοια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Ολυμπιακό άρχισαν την προετοιμασία για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος με την Ομόνοια. Αντίπαλο που τον κέρδισε στο ΓΣΠ (1-0) και εξήλθε ισόπαλος στο Μακάρειο (1-1), διατηρώντας αυτομάτως ένα αξιοσημείωτο στατιστικό. Είναι η μοναδική ομάδα που δεν κέρδισαν ούτε μία φορά οι πράσινοι στο τρέχον πρωτάθλημα.

Στατιστικό που αντικατοπτρίζει πάρα πολλά όσον αφορά στη δυναμική του Ολυμπιακού, ο οποίος αποτελεί βεβαίως την ευχάριστη έκπληξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα της Λευκωσίας ανακοίνωσε χθες την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Νεμάνια Μίλετιτς. Όπως ενημέρωσαν οι μαυροπράσινοι, ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε πρόταση από ομάδα της Ρωσίας, την οποία και αποδέχθηκε. Ο Σέρβος αμυντικός χρησιμοποιήθηκε σε 13 αγώνες (πρωτάθλημα και κύπελλο), τις μισές εξ αυτών ως αλλαγή (626 λεπτά).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ