aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕμπλέκει έναν Κύπριο στα στημένα και έναν Ελλαδίτη μάνατζερ ως μεσολαβητή

Εμπλέκει έναν Κύπριο στα στημένα και έναν Ελλαδίτη μάνατζερ ως μεσολαβητή

Πολλά και ενδιαφέροντα αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Αλίν Στόικα (διαβάστε ΕΔΩ) αναφορικά με τους φιλικούς αγώνες-κωμωδία που διαιτήτευσαν Ρουμάνοι διαιτητές στην Κύπρο, με στόχο το εύκολο κέρδος μέσω του στησίματος των αναμετρήσεων.

Ο 30χρονος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ανέλαβε ρόλο διαιτητή σε ορισμένα από τα ύποπτα παιχνίδια που έγιναν στην χώρα μας, αποκάλυψε τον τρόπο που τον προσέγγισαν για να λάβει μέρος στο παράνομο κύκλωμα και εμπλέκει ως μεσολαβητή έναν Ελλαδίτη μάνατζερ (σ.σ. αναφέρει και το όνομα όμως για νομικούς λόγους δεν το καταγράφουμε), τον οποίο γνώριζε καλά, αφού αυτός τον είχε πάρει στην προηγούμενη του ομάδα, την Βίτκβιτσε Τσεχίας.

Η συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, όπως είπε ο Στόικα, ήταν κάπως περίεργη. Ο Ελλαδίτης μάνατζερ τον ρώτησε αν μπορούσε να δώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σε «κάποιον ενδιαφερόμενο», ισχυρίστηκε. Και συνέχισε: «Αποδέχτηκα και ήρθε σε επαφή μαζί μου με ένας άντρας από την Ουκρανία.  Μου είπε ότι τον έλεγαν Ιγκόρ. Με ρώτησε αν θα μπορούσα να βρω κάποιους Ρουμάνους διαιτητές. Ήθελε να τους χρησιμοποιήσει σε φιλικούς αγώνες στην Κύπρο. Συνειδητοποίησα τι χρειαζόταν».

Οι οδηγίες για το πώς θα δρούσαν οι διαιτητές στους αγώνες, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Στόικα, προέρχονται από τον Γκριγκόροβς και έναν Κύπριο, το όνομα του οποίοι δεν αναφέρει. Ούτε αναφέρει εάν ο Κύπριος, για τον οποίο κάνει λόγο, είναι διαιτητής, παίκτης, παράγοντας, μάνατζερ ή ασκεί οποιοδήποτε άλλο στο επάγγελμα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ