Εάν και εφόσον μείνει ελεύθερος

Δεν προχωράει το θέμα με τον Βινίσιους. Ενώ φαινόταν τις τελευταίες μέρες, πως ο Βραζιλιάνος μέσος θα έμενε ελεύθερος και θα έκλεινε στην ΑΕΛ, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και αν δεν υπάρξει ούτε τα επόμενα εικοσιτετράωρα κάποια θετική εξέλιξη, οι γαλαζοκίτρινοι θα κινηθούν σε άλλα μέτωπα, για να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την τεχνική ηγεσία. Εδώ και μερικές εβδομάδες, ο 32χρονος μέσος φαινόταν πως είχε πάρει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Η δική του δύναμη, μια ολόκληρη ομάδα…»

Ήταν και επιθυμία του Ντούσαν Κέρκεζ να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό των επιλογών του έναν ποδοσφαιριστή με πρωταγωνιστικές παραστάσεις, όμως έχει στο μυαλό του ακόμη μια πολύ καλή περίπτωση για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Αλ Τάαμαρι… ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΠΟΕΛ!

Η ΑΕΛ πάντως θα κινηθεί για την απόκτησή του, μόνο αν ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ. Προς το παρόν είναι σε ισχύ το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Κύπρου και θα πρέπει να τα βρει πρώτα στην οικονομική αποζημίωση με την ομάδα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ