aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔύο συλλήψεις από τα επεισόδια στον αγώνα Πάφος-ΑΠΟΕΛ Κ19

Δύο συλλήψεις από τα επεισόδια στον αγώνα Πάφος-ΑΠΟΕΛ Κ19

Σε δύο συλλήψεις υπόπτων έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η Αστυνομία σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το Σάββατο, μετά το πέρας του αγώνα του Πρωταθλήματος Κ19, μεταξύ Πάφου και ΑΠΟΕΛ, στο κοινοτικό στάδιο Κουκλιών. Πρόκειται για δύο 31χρονους από την Πάφο. Παράλληλα, η Αστυνομία Πάφου έχει προχωρήσει στην έκδοση άλλων δύο ενταλμάτων σύλληψης ισάριθμων υπόπτων, ενώ αναζητούνται άλλα πέντε πρόσωπα τα οποία εμφανίζονται στο φωτογραφικό υλικό από τα επεισόδια, αλλά δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση βίας στα γήπεδα, οχλαγωγίας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων Πάφος-ΑΠΟΕΛ για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα U19.

Ο κ. Νικολάου εξέφρασε την λύπη του για τα επεισόδια σε αγώνα νεαρών ποδοσφαιριστών και χαρακτήρισε το συμβάν πρωτοφανές.

«Ήδη συνελήφθησαν δύο 31χρονοι και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο άλλων προσώπων, κατοίκων Πάφου και αναζητούνται ακόμη πέντε πρόσωπα», είπε. « Οι εξετάσεις συνεχίζονται προκειμένου να εξασφαλιστούν και τα στοιχεία των υπόλοιπων εμπλεκομένων».

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα υπό εξέταση στοιχεία, 50 περίπου οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και φέρονται να επιτέθηκαν σε 37χρονο προπονητή της Πάφος FC. Από την επίθεση ο 37χρονος τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 37χρονος υπέστη θλάση αυχένα και κάκωση κεφαλής.

Για τα πρωτοφανή συμβάντα εξέδωσε ανακοίνωση της διοίκηση της Πάφος FC, στην οποία αφού καταδικάζονται τα έκτροπα, προαναγγέλλεται ότι θα δοθεί αμοιβή σε όποιον βοηθήσει για τον εντοπισμό και σύλληψη των ενεχομένων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ