aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔύο meetings της UEFA με άρωμα… κυπριακό

Δύο meetings της UEFA με άρωμα… κυπριακό

Αυτό που συνέβη χθες ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η UEFA, ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά, αναγκάστηκε να παρέμβει την ίδια ημέρα για ν’ αποφασίσει την τύχη δύο αγώνων με ομάδες από την ίδια χώρα. Στην προκειμένη περίπτωση από την Κύπρο και συγκεκριμένα για το ματς του ΑΠΟΕΛ με την Χάποελ Μπερ Σεβά και για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Στουρμ Γκρατζ.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι στην Σουηδία: «Απαράδεκτη η απόφαση, είναι σκάνδαλο»

Αρχικά κλήθηκε να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για το κατά ποσό έπρεπε να διεξαχθεί το παιχνίδι στο Ισραήλ μετά τις πυραυλικές επιθέσεις από τη Γάζα και τελικά μετά από σύσκεψη ενός 20λεπτου περίπου ανακοίνωσε ότι το ματς των γαλαζοκιτρίνων με τους Χάποελ Μπερ Σεβά θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί κανονικά.

Διαβάστε επίσης: «Άνοιξαν» το κεφάλι του βοηθού, διακοπή στο Στουρμ Γκρατζ – ΑΕΚ!

Λίγες ώρες αργότερα, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε νέα σύσκεψη που αφορούσε τον αγώνα των κιτρινοπράσινων της Λάρνακας με την Στουρμ Γκρατζ, που διακόπηκε λόγω τραυματισμού του δεύτερου βοηθού Φρέντρικ Κλάιβερ έπειτα από τη ρήψη μπουκαλιού. Άλλο ένα 20λεπτο πήρε στους ανθρώπους της UEFA να αποφασίσουν ότι το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Πυραυλικές επιθέσεις, στο υπόγειο του ξενοδοχείου η αποστολή του ΑΠΟΕΛ!

Στην περίπτωση του ματς στο Ισραήλ καλώς έπραξε αφού βεβαιώθηκε ότι έχουν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των παικτών και του κόσμου, όμως στη περίπτωση του αγώνα στην Αυστρία αδίκησε την ΑΕΚ όταν αποφάσισε την επανέναρξη του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: «Ρουκέτες πρόκρισης»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ