aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΔυο (καλούς) στόπερ και γρήγορα…

Δυο (καλούς) στόπερ και γρήγορα…

Οι ποδοσφαιριστές που… κυνηγά η Νέα Σαλαμίνα για να γεμίσει το ρόστερ της είναι για τις θέσεις των στόπερ και επιθετικού. Η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών φαντάζει επιτακτική ανάγκη, μετά την αποχώρηση των Τζολοβάρτ και Φουστάρ. Για τον δεύτερο υπάρχει ένα… παράθυρο επιστροφής του στην ομάδα, όμως όσο δεν κλείνει τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Καταβάλλεται προσπάθεια για προσθήκη ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά, όπως έκαναν οι πιο πάνω στην περσινή σεζόν. Γι’ αυτό και το ψάχνουν πολύ οι Παπαϊωάννου και Πουρσαϊτίδης, εξαντλώντας όλα τα χρονικά περιθώρια. Παρατηρείται σχετική καθυστέρηση, όμως θέλουν να είναι σίγουροι για τις επιλογές του. Είναι λογικό σε κάποιες περιπτώσεις να προκύπτουν και εμπόδια. Οι ερυθρόλευκοι τηρούν ευλαβικά το μπάτζετ τους, γι’ αυτό και οι επιλογές που θα γίνουν δεν θα ξεφύγουν από το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο κινούνται. Το δεδομένο είναι ότι η Νέα Σαλαμίνα θέλει δυο ποιοτικούς στόπερ και γρήγορα…

Ακόμη, θα αποκτηθεί και ο επιθετικός. Πλέον, το ερωτηματικό είναι εάν θα αφορά φορ κορυφής ή εξτρέμ. Αυτό προκύπτει από τις θετικές εντυπώσεις που αφήνει στις προπονήσεις ο Τζέι Σίμπσον. Ο Άγγλος είναι σε θέση να αγωνιστεί πέρα από εξτρέμ και ως φορ.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά και συνεχώς ανεβαίνουν οι ρυθμοί. Ως γνωστόν, η παρουσίαση του ρόστερ της Νέας Σαλαμίνας θα γίνει την επόμενη Παρασκευή (19:30) σε ανοιχτή προπόνηση που θα γίνει στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ