aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔύο γνώριμοι και ένας διεθνής κίπερ

Δύο γνώριμοι και ένας διεθνής κίπερ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ήταν γνωστή τις τελευταίες μέρες η πρόθεση του Ερμή για ενίσχυση την υστάτη. Όπως φαίνεται, δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση οι «φτεροπόδαροι» της Αραδίππου να πάνε σε λύσεις που δεν γνωρίζουν. Η επιλογή που έκαναν με την απόκτηση δύο (εκ των τριών) ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν την κυπριακή πραγματικότητα δεν είναι τυχαία.

Ο Ντε Βρίισε φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Άχνας στην περσινή σεζόν πραγματοποιώντας πολλές καλές εμφανίσεις. Είναι στα 31 του χρόνια, έχει εμπειρίες και είναι σε θέση να δώσει λύσεις αν χρειαστεί και ως αριστερός μπακ και ως χαφ.

Η απόκτηση του Έντουαρντ Μασίνουα έρχεται να δώσει μεγαλύτερο βάθος επιλογών στην επίθεση. Ένας παίκτης που πέρσι σημείωσε 20 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μετρά συνολικά 42 γκολ την τελευταία τριετία στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας, δεν είναι σίγουρα τυχαίος. Αν θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα της Αραδίππου είναι ένα ερώτημα, όμως το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής αφού είναι έτοιμος να ριχτεί στα βαθιά.

Τέλος, η περίπτωση του Βιτάουτας Τσερνάουσκας (φωτό) είναι μια σημαντική προσθήκη αφού μιλάμε για διεθνή Λιθουανό πορτιέρο στα 27 του χρόνια. Ο Σκεύος Χρίστου θα έμαθε και από τη Ρουμανία πληροφορίες (πέρσι ήταν στη Ντιναμό Βουκουρεστίου) και εκτιμάται ότι είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά κάτω από τα δοκάρια των «φτεροπόδαρων».

Με αυτές τις προσθήκες ο Ερμής βάζει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του, όπως εκτιμούν και οι άνθρωποι της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ