aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΖιρού, όταν το έκανε ο Ρίκκι, έψαχνες ακόμη λακ για το μαλλί σου! (vids)

Ζιρού, όταν το έκανε ο Ρίκκι, έψαχνες ακόμη λακ για το μαλλί σου! (vids)

Η ελλαδική ιστοσελίδα «El Sombrero» (παρεμπιπτόντως πρόκειται για μία σπουδαία και υψηλής ποιότητας και σοβαρότητας σελίδα), με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook, συγκρίνει την γκολάρα του Ολιβιέ Ζιρού χθες κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με το εξίσου σπάνιας ομορφιάς τέρμα του Ρικάρντο Φερνάντες πριν από κάποια χρόνια.

Παρόμοιο γκολ, πέτυχε και ο παλαίμαχος πλέον Πορτογάλος άσος τον Ιανουάριο του 2013 κόντρα στην Αλκή, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Δόξας. Μία γκολάρα που έγινε viral, αφού κάτι τέτοια δεν τα βλέπουμε σχεδόν καθόλου στην Κύπρο.

«Κάπου στην Κύπρο μετά το γκολ του Ζιρού: “Όταν τα έκανε αυτά ο Ρικάρντο Φερνάντες, ο Ζιρού έψαχνε ακόμα την κατάλληλη λακ για το μαλλί του”», αναφέρεται στο ποστ το οποίο συνοδεύεται από το γκολ του Ρίκκι.

Δείτε το γκολ του Ζιρού

Δείτε το γκολ του Φερνάντες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ