aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΖατλ 64 ημέρες μετά και… διπλή μετάφραση

Ζατλ 64 ημέρες μετά και… διπλή μετάφραση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Νιλς Ζατλ (φωτό αριστερά) βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα έπειτα από πέντε αγωνιστικές και 64 ημέρες αφλογιστίας, αφού είχε να σκοράρει από το επιβλητικό και εκπληκτικό 5-2 επί του ΑΠΟΕΛ στις 23 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, το προψεσινό δεύτερο γκολ του Αυστριακού μεσοεπιθετικού δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στη Δόξα απέναντι στον Ερμή. Όπως και να έχει, όμως, το 1-1 στο «Αμμόχωστος» έχει… διπλή μετάφραση για τους πράσινους.

Από τη μια, δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα αντιπάλου με κοινούς στόχους και από την άλλη, συμπληρώθηκαν πέντε παιχνίδια δίχως νίκη, αφού προηγήθηκαν οι αναμετρήσεις απέναντι σε ΑΕΚ (0-3), Απόλλωνα (1-1), Σαλαμίνα (0-1) και Ομόνοια (1-2). Γι’ αυτό και γίνεται πιο αναγκαία η νίκη στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Πάφος FC, που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο. Ακόμα περισσότερο, επειδή ακολουθούν δύο σαφέστατα πιο δύσκολες αναμετρήσεις, με αντιπάλους υψηλότερων στόχων.

Αρχικά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την Ανόρθωση και έπειτα εντός έδρας με την ΑΕΛ. Όσο για τα αγωνιστικά δεδομένα, στα θετικά συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή του Μπένταζιν Ασαμόα για το παιχνίδι με τους γαλάζιους, καθώς εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ