aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΞανά ύστερα από 680 λεπτά!

Ξανά ύστερα από 680 λεπτά!

Η Δόξα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα ύστερα από 680 λεπτά στο πρωτάθλημα και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο μήνες και 10 ημέρες, αφού η τελευταία φορά που είχε πανηγυρίσει τρίποντο ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου σε βάρος της ουραγού Αναγέννησης Δερύνειας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής (1-0).

Η προχθεσινή (πρώτη) νίκη στο Μακάρειο επί της ΑΕΖ (1-0) επιτρέπει στην προσφυγική ομάδα να ανέλθει βαθμολογικά και ν’ αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Ιδανικό ντεμπούτο για τον νέο της προπονητή, τον Κάρλος Κορβεράν, ο οποίος έδειξε με το «καλημέρα» κάποια δείγματα της δουλειάς του, τόσο από τον τρόπο που παρέταξε την ομάδα του όσο και από τον τρόπο που καθοδήγησε τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο 33χρονος Ισπανός τεχνικός έχει τη δική του φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και προσπαθεί να τη μεταδώσει στους παίκτες του.

Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, ο πρόεδρος των πρασίνων Κώστας Χριστοδούλου πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΖ αποκάλυψε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να εντάξει στο δυναμικό της έναν επιθετικό με πολυετή θητεία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και το όνομα του οποίου θα συζητηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 33χρονο Φεράν Κορομινάς, ο οποίος απασχόλησε το μετεγγραφικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2015.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ