aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Βόμβα» με Ποπόφ!

«Βόμβα» με Ποπόφ!

Μια σπουδαία μετεγγραφή ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Δόξα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή 32χρονο Σκoπιανό αμυντικό Γκόραν Ποπόφ, ο οποίος «κουβαλά» ένα πλούσιο βιογραφικό. Ο έμπειρος υψηλόσωμος (1,89 μ.) ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως στόπερ, όμως μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες και στα άκρα της άμυνας.

Άρχισε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης που γεννήθηκε, την Μπελάζικα και ακολούθως πήγε δανεικός στην Προοδευτική, αλλά δεν αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι. Εντυπωσίαζε όμως στις προπονήσεις και τον Ιανουάριο του 2004 υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο στην ΑΕΚ Αθηνών, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε οκτώ ματς.

Με τη λήξη της σεζόν, οι κιτρινόμαυροι δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιο, κυρίως λόγω των διοικητικών προβλημάτων που τους απασχολούσαν εκείνο το διάστημα, με αποτέλεσμα ο ελπιδοφόρος Σκοπιανός αμυντικός να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη στον Ερυθρό Αστέρα. Στέκεται άτυχος, όμως αφού τραυματίζεται και μόλις επανέρχεται παραχωρείται δανεικός στην Όντρα Βότζισλαβ της Πολωνίας.

Το καλοκαίρι του 2005 επιστρέφει στην Ελλάδα και αγωνίζεται αρχικά σε Αιγάλεω (2005-07) και ακολούθως σε Λεβαδειακό (2007-08), μετρώντας φουλ συμμετοχές. Από εκεί πηγαίνει στη Χέρενφεϊν (2008-10) με την οποία κατακτά το κύπελλο Ολλανδίας και μετρά συνολικά 51 συμμετοχές και 2 γκολ. Επόμενος σταθμός του για τέσσερα χρόνια (2010-14) η Ντιναμό Κιέβου, στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, μετρώντας 32 συμμετοχές και 2 γκολ σε δύο σεζόν.

Κι αυτό γιατί το 2012 συμφωνεί με την Αγγλική Στόουκ Σίτι για να συνεχίσει ως δανεικός, αρχικά όμως η Ομοσπονδία του αρνείται το work permit αφού δεν πληροί τις προϋποθέσεις διεθνών συμμετοχών για να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα. Τελευταία μέρα των μετεγγραφών λαμβάνει τελικά την άδεια αφού προσμετρώνται οι συμμετοχές του στην Εθνική Ελπίδων της ΠΓΔΜ και συμφωνεί με τη Γουέστ Μπρόμιτς (18 συμμετοχές). Το Σεπτέμβρη του 2014 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Βαρντάρ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι τον περασμένο Μάιο, μετρώντας 43 συμμετοχές και 3 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ