aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Βλέπουμε έναν ΑΠΟΕΛ που κοιμάται ακόμα, αν δεν κάναμε εμείς τα λάθη…»

«Βλέπουμε έναν ΑΠΟΕΛ που κοιμάται ακόμα, αν δεν κάναμε εμείς τα λάθη…»

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και τα λάθη που «χάρισαν» δύο γκολ στον αντίπαλο, μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου (Super Sport FM 104.0). Μάλιστα, ο «Καραβίδας» τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα της Κατωκοπιάς θα αρχίσει την δική της αντεπίθεση, ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για τους 2 βαθμούς που μάζεψε μέχρι στιγμής. Τέλος αναφέρθηκε και στο γήπεδο της Δόξας.

Αναλυτικά:

Για την πορεία της Δόξας: «Πέρσι αρχίσαμε εντυπωσιακά όμως στην τελευταία αγωνιστική γλιτώσαμε την διαβάθμιση. Τώρα, ελπίζουμε να τελειώσουμε εντυπωσιακά. Αν δεν κάναμε εμείς τα λάθη, δεν υπήρχε τρόπος να σκοράρει ο ΑΠΟΕΛ. Το ξέσπασμα της ομάδας θα είναι μεγάλο και θα αρχίσει η αντεπίθεση της Δόξας, ο Χατζηλούκας θα βρει τον τρόπο. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε στην Β’ κατηγορία, δεν περνά από το μυαλό μας».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα θα έλεγα. Υπάρχει ο ενθουσιασμός της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας. Eίδαμε ένα γεμάτο γήπεδο χθες, είναι ωραίο αυτό. Νιώθω ότι σιγά σιγά θα ανέβουν οι στροφές. Βλέπουμε έναν ΑΠΟΕΛ που κοιμάται ακόμα, αλλά θα ξυπνήσει, ο Απόλλωνας πιστεύω θα ανακάμψει».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Είναι πολύ σημαντικό. Κάθε χρόνο κερδίσαμε 1-2 μεγάλους. Φέτος δεν κερδίσαμε. Θα γίνει όμως, ίσως με την Ανόρθωση. Ήρθε ο καιρός που θα μαζέψουμε βαθμούς».

Για το αν στοίχισε η απουσία του Χατζηλούκα: «Είναι κάτι που στοίχισε. Σίγουρα πάρα πολύ, γιατί είναι δεμένοι μαζί του. Τελειώνει η τιμωρία μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση».

Για το γήπεδο της Δόξας: «Περιμένουμε την επιστολή του ΚΟΑ στο προεδρικό για να αρχίσουμε. Το έργο είναι 2.000.000 ευρώ. Υπάρχουν 1.6 και πρέπει να βρεθούν οι 400.000. Μας είπε ο πρόεδρος πως θα καλυφθεί το ποσό. Είναι ένα θέμα το γήπεδο που κράτησε πολύ, περιμένω την μέρα που θα αρχίσει για να ησυχάσω. Είναι καλά τα γήπεδα, σίγουρα θέλουν βελτίωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ