aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΒίοι παράλληλοι, ίδιος στόχος

Βίοι παράλληλοι, ίδιος στόχος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο κρύβουν μεγάλη πίεση και για τους δύο μονομάχους, καθώς εκτός από την ανάσα των τριών πόντων είναι το γόητρο στη μέση. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά τόσο η Πάφος FC όσο και η Δόξα, που θα αναμετρηθούν σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής. Είναι παιχνίδι στο οποίο μεγάλο ρόλο θα παίξει η τακτική και η δραστηριότητα των ποδοσφαιριστών.

Με βάση τα όσα έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες, που ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα, αναμένουμε ένα ενδιαφέρον ματς. Ένα ελαφρύ προβάδισμα έχουν οι γαλάζιοι της Πάφος FC, οι οποίοι αγωνίζονται στην έδρα τους εκεί όπου έκαναν τις καλύτερές τους εμφανίσεις ενώπιον των οπαδών τους. Αντίθετα, οι πράσινοι της Κατωκοπιάς δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά στα παιχνίδια μακριά από το Μακάρειο, όμως απέναντι σε ομάδες της δυναμικότητάς τους, έχουν πάρει βαθμολογικό κέρδος.

Οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν σήμερα την πέμπτη τους φετινή νίκη, που θα τους δώσει άλλη δυναμική στο πρωτάθλημα. Μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, η τεχνική ηγεσία δούλεψε πολύ με τους παίκτες για το σημερινό παιχνίδι, από το οποίο μοναδικός απών θα είναι ο Γιάνζα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Λούκας Έλσνερ και ανεξαρτήτως ποιοι θα κληθούν να αγωνιστούν, εκείνο που έχει σημασία είναι να μπουν στο παιχνίδι με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Το μηδέν παθητικό θα παίξει ρόλο, όμως θα χρειαστούν και οι σωστές ενέργειες στην τελική προσπάθεια.

Από πλευράς τους οι φιλοξενούμενοι πάνε στην Πάφο χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Λούκας Χατζηλούκα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και εναπόκειται στην κρίση του εάν θα χρησιμοποιήσει τους Σισοκό και Κυριακού, οι οποίοι ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους. Με όπλο της τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα, η προσφυγική ομάδα θα αναζητήσει την έκτη φετινή της επιτυχία, που θα της επιτρέψει ν’ απομακρυνθεί αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ