aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΒαθιά ανάσα για τη Δόξα! (video&pics)

Βαθιά ανάσα για τη Δόξα! (video&pics)

Ένα γκολ του Ρούντι στο πρώτο τέταρτο του αγώνα ήταν αρκετό για τη Δόξα, η οποία νίκησε την ΑΕΖ και την προσπέρασε στη βαθμολογία. Η προσφυγική ομάδα έφτασε στους 9 βαθμούς έναντι 8 της αντιπάλου της.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν και έχασαν πιο κλασσικές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα που θα τελειώνε (ουσιαστικά) το παιχνίδι.

Τελικά, τα κατάφεραν έστω και με το στενό 1-0 και ο νέος τεχνικός, Κάρλος Κορβερά, άρχισε με το δεξί τη θητεία του στον πάγκο της Δόξας. Από την άλλη, η ΑΕΖ εκτός από την ήττα θα χάσει, για τον επόμενο αγώνα, και τους Σάσι, Τσιμονζί, που συμπλήρωσαν απαγορευμένο αριθμό κίτρινων καρτών.

Δόξα (Κάρλος Κορβεράν): Νέγκρι, Λεονάρντο, Σεράν Πόλο, Ρεδόνδο (21′ Δημητρίου), Παουλίνιο, Εντμάρ, Ενινφούλ, Πουτζιουρής, Ρούντι, Φοφανά (79′ Κάστρο), Μπεμπέτο (90’+1 Περάλτα).

ΑΕΖ (Αλέξης Γαρπόζης): Χρυσοστόμου, Κυριάκου, Μαμμίδης (74′ Βιγιαφάνε), Οζίας, Αουρέλιο, Φελισιέν, Τσιμονζί, Ανδρέου, Σάσι, Ντι Φράνκο (66′ Σεμέδο), Πάγκαλος (79′ Πιτταράς).

Σκόρερ: Ρούντι 15′

Κίτρινες: Σάσι (6η), Τσιμονζί (4η)

Αποβολές: –

Γήπεδο: Μακάρειο

Διαιτητής: Μασιάς Δημήτρης

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος

4ος: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Παρατηρητής: Λοϊζου Λοϊζος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ