aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΒαρύς Καρλάο, ανέτοιμος Ίταλο

Βαρύς Καρλάο, ανέτοιμος Ίταλο

Η Δόξα που ισοβαθμεί στον πυθμένα με τον Ολυμπιακό, με τους δύο βαθμούς και τα τρία γκολ σε πέντε αγωνιστικές, σαφέστατα και έχει ανάγκη από μάζεμα πόντων στη συνέχεια. Θα είναι βοηθητικό, όμως, αν παρουσιαστεί πιο εύστοχη, αφού στα προηγούμενα ματς δημιούργησε ευκαιρίες, που πήγαν στράφι.

Έχει ανάγκη, όμως, τον καλό Αλεξάντερ Καρλάο, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα τον σέντερ φορ, που πέτυχε δέκα γκολ σε μισή σεζόν με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας (2017-18). Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παρουσιάζεται βαρύς και σκόραρε μόλις μία φορά προς το παρόν.

Στο πρόσωπό του πόνταραν πολύ οι πράσινοι όταν τον αποκτούσαν, πιστεύοντας ότι θα έκανε περίπου ό,τι και ο -σημερινός φορ της Ανόρθωσης- Μπεράτ Σαντίκ τα προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα τους. Προς το παρόν, όμως, ο Καρλάο δεν τους δικαιώνει, αλλά εξακολουθούν να πιστεύει ότι αυτό θα αλλάξει στη συνέχεια.

Το άσχημο για τη Δόξα είναι ότι ο έτερος κλασικός φορ της, Ίταλο ντε Καρβάλιο, ήρθε στις 24 Αυγούστου και είχε να καλύψει θέματα ετοιμότητας, μα και προσαρμογής. Ο επίσης Βραζιλιάνος στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, αγωνίστηκε 28 λεπτά στην ήττα από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο.

Το άσχημο νέο για την ομάδα της Κατωκοπιάς, αναφορικά με την προσπάθειά της να ανέλθει βαθμολογικά, είναι ότι μεθαύριο θα φιλοξενηθεί από τον ΑΠΟΕΛ. Δύσκολο παιχνίδι κατά το οποίο θα κυνηγήσει την έκπληξη με αποκόμιση βαθμολογικού οφέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ