aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤριτοκοσμικές καταστάσεις και διακοπή σε φιλικό στο Μακάρειο

Τριτοκοσμικές καταστάσεις και διακοπή σε φιλικό στο Μακάρειο

Πράματα και θάματα στον επαγγελματικό χώρο του ποδοσφαίρου εν έτη 2018. Το φιλικό της Δόξας Κατωκοπιάς με την Σπάρτη στο Μακάρειο διακόπηκε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας της Κατωκοπιάς, η ελληνική ομάδα αποχώρησε στο 32’ και ενώ το σκορ ήταν 4-0 για τους παίκτες του Λούκα Χατζηλούκα.

Η ανακοίνωση της Δόξας
«ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΔΟΞΑ – ΣΠΑΡΤΗ. Το φιλικό έχει διακοπεί λόγω αποχώρησης της ομάδας της Σπάρτης στο 32’” σημειώνεται στην επίσημη σελίδα της Δόξας».

Πάντως, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Σπάρτης, η οποία παρεμπιπτόντως έχει ως προπονητή την παλιά δόξα του Παναθηναϊκού και πρώην βοηθό προπονητή της Ομόνοιας, Κριστόφ Βαζέχα δεν ήρθε στην Κύπρο), αναφέρει ότι ο αγώνας διακόπηκε μετά από έντονες αψιμαχίες μεταξύ των παικτών και δυνατά μαρκαρίσματα από πλευράς της Δόξας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η ομάδα της Σπάρτης ήρθε στην Κύπρο με νεαρούς ποδοσφαιριστές και όχι με την πρώτη ομάδα, κάτι που προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση σε όλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σπάρτης
«Διακόπηκε το φιλικό της Σπάρτης με τη Δόξα Κατωτοπιάς μετά από έντονες αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων στο 35’ της αναμέτρησης. Η συμπεριφορά ορισμένων παικτών των γηπεδούχων και τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων ήταν η αιτία για να διακοπεί ο αγώνας για να μην έχουμε σοβαρές απώλειες».

Τα δεδομένα δεν φαίνεται να είναι όπως τα ανακοίνωσε η ελλαδική ομάδα, όπως σημειώνουν και ελλαδικά δημοσιεύματα, που αποδοκιμάζουν έντονα την συμπεριφορά των διοικούντων την Σπάρτη.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportstonoto.gr
«Το φιλικό της ΑΕΣ στην Κύπρο διακοπή στο 32′ λόγω αποχώρησης της ομάδας της Σπάρτης από το γήπεδο ενημέρωσε η Δόξα Κατωκοπιάς, ενω οι “Λάκωνες’ έχαναν ήδη με 4-0!!!

Και εντελώς ξαφνικά οι Βουδούρης και Νικόλαρος πήραν την ομάδα τους (θυμίζουμε πως προπονητής δεν υπήρχε, καθώς τον Βαζέχα τον… άφησαν στην Σπάρτη) και προς κατάπληξη όλων και… έφυγαν από το γήπεδο!!».

* Σε λίγο βέβαια πολύ περισσότερα από τον απίθανο, απίστευτο αυτό, διεθνή πια διασυρμό της ΑΕ Σπάρτη…!!!

** Το “σαιτ” με τα…τσαρούχια, ενώ εγραφε αρχικά σκορ ημιχρόνου 4-0, στη συνέχεια το έκανε …2-0. Όσο του είπαν να το κάνει- αλλαξει βέβαια πάλι. Ντροπή…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ