aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤρία παιχνίδια που θα κρίνουν πάρα πολλά

Τρία παιχνίδια που θα κρίνουν πάρα πολλά

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας είναι οι τρεις αμέσως επόμενοι αγώνες για τη Δόξα σχετικά με τη μάχη που δίνει για να ανανεώσει την παραμονή στην Α’ Κατηγορία άλλη μια αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Κατωκοπιάς φιλοξενείται την ερχόμενη Κυριακή από τον Άρη (16:00), στην επόμενη στροφή αντιμετωπίζει εντός έδρας την Καρμιώτισσα (1/4, 16:00) και ακολούθως τα λέει εκ νέου στο Μακάρειο Στάδιο με τον Εθνικό Άχνας.

Πρόκειται για αντιπάλους που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις αμέσως επόμενες πιο ψηλές θέσεις στη βαθμολογία του δεύτερου ομίλου (Δόξα 23, Άρης 27, Εθνικός 30, Καρμιώτισσα 30) και ασφαλώς, η έκβαση των εν λόγω αναμετρήσεων θα καθορίσει αρκετά όσον αφορά στο στόχο της παραμονής της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη στην κατηγορία των μεγάλων του κυπριακού ποδοσφαίρου.

«Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πίεση. Μόνο με νίκες θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να δίνουμε το μάξιμουμ για να παίρνουμε τους βαθμούς», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του προπονητή της Δόξας μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με τον Ερμή την περασμένη εβδομάδα (2-1), κάτι που λέει πολλά σχετικά με τον τρόπο που προσεγγίζουν στην ομάδα την «καυτή» συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

Απέμειναν άλλοι εννέα αγώνες, επομένως διακυβεύονται 27 ολόκληροι βαθμοί, κάτι που σημαίνει πως τίποτα δεν έχει κριθεί. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς με τον αέρα που τους δίνουν οι τέσσερις σερί νίκες θα αναζητήσουν τη μέγιστη βαθμολογική συγκομιδή, έχοντας παραλλήλως επίγνωση των δυσκολιών όσον αφορά στην υλοποίηση του στόχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ