aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤρελαίνει κόσμο ο Εθνικός! (video&pics)

Τρελαίνει κόσμο ο Εθνικός! (video&pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Η τρελή πορεία του Εθνικού Άχνας προς την εξάδα συνεχίζεται. Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα δυσκολίες ξεπέρασε απόψε και το εμπόδιο της Δόξας (2-0), έφτασε στην όγδοη φετινή νίκη του και βρίσκεται πλέον στο -1 από την 6η θέση. Και μπορεί ο Κατσιαράβα να κινήθηκε σε ρηχά νερά, αλλά είχε άξιους αντικαταστάτες στο σκοράρισμα.

Σε ένα δεκάλεπτο μέσα οι μπλε «καθάρισαν» μία και καλή τον αγώνα. Πρώτα με την κεφαλιά του Στοίτσεφ (23’) και μετά πάλι με την κεφαλιά του Ζελάγια (33’). Στο αμέσως επόμενο λεπτό κακώς δεν σφυρίχτηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων για απλωμένο χέρι του Εντμάρ στην περιοχή της ομάδας του.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ επεισοδιακό. Και αυτό γιατί μετά τη συμπλήρωση 50 δευτερολέπτων οι προβολείς έσβησαν και το παιχνίδι επανάρχισε μετά από 35 λεπτά! Με την επανέναρξη η Δόξα πατούσε καλύτερα, πίεσε για ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 78’.

Αρχικά ο Βασίλης Δημητρίου έδειξε την άσπρη βούλα σε απλωμένο χέρι του Ζελάγια, όμως μετά από συνομιλία με τον βοηθό διαιτητή λανθασμένα άλλαξε την απόφαση του. Έτσι, το 2-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, απογειώνοντας τον Εθνικό και καθηλώνοντας τη Δόξα.

Εθνικός Άχνας (Βάλντας Ιβανάουσκας): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού, Στόιτσεφ, Κρατσιούνοφ, Φιλίποφ, Ενέσκου (90′ Παπαγεωργίου), Πινσέλι, Κιπιάνι, Χατζηβασίλης (69′ Αρέστη), Ζελάγια (85′ Τσικάρσκι), Κατσαράβα.

Δόξα (Κάρλος Κορμπεράν): Νέγκρι, Λεονάρντο, Ρεδόνδο, Γκουλόν (28′ Κάστρο), Εντμάρ, Πουτζιουρής, Ρούντι, Γκόμες (90’+2 Αρετάς), Φοφανά (47′ Κένιντι), Μπραούλιο, Κορομίνας.

Σκόρερ: Στόιτσεφ 23′, Ζελάγια 33′

Κίτρινες: Αρέστη / Μπραούλιο

Αποβολές: –

Γήπεδο: Δασάκι

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος: Κωνσταντίνου Χρίστος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ