aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤρελαίνει κόσμο η Δόξα! (video)

Τρελαίνει κόσμο η Δόξα! (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Άλλο ένα πολύ σημαντικό τρίποντο (2-1) πήρε σήμερα η Δόξα, η οποία έφτασε ήδη στους 10 βαθμούς και βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα ήταν σαφώς καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Άρη, είχε πιο ξεκάθαρες φάσεις και έφτασε δίκαια στη νίκη με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 17ο λεπτό ο Ρεδόνδο -με κοντινή προβολή- άνοιξε το σκορ και στο 63ο ο Ασαμόα με πλασέ από κοντινή απόσταση «πυροβόλησε» τον Νουρεντινόφσκι για το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Από την άλλη, ο Άρης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 80ο λεπτό με τον Πάγκαλο, όμως η γενική του εικόνα, μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ήταν απογοητευτική. Έτσι, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες ή έστω να έχει βαθμολογικό κέρδος από το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν κακή (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) και μοιραία ούτε σήμερα δεν πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Έτσι, ο Άρης έμεινε «κολλημένος» στην πρότελευεταία θέση του πίνακα με τρεις βαθμούς.


Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκεμσλ, Μπα (83’ Λεάντρο), Ρεδόνδο, Μουχτάρης, Ιωάννου, Ενινφούλ, Ασαμόα, Λουίς Κάρλος (90 Κένιντι), Ζατλ, Σισοκό (64’ Γκόμες), Σεντίκ.

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Νουρεντινόφσκι, Μουλόπουλος, Ντρομπάροφ, Χριστοφόρου (67’ Αλέξε), Λεονάρντο, Ράντου, Φράγκος (56’ Πάγκαλος), Ενγκολόκ, Νικόλιτα, Γιούσεφ (67’ Κυριάκου), Μεντζέντοβιτς.

Σκόρερ: 17’ Ρεδόνδο, 63’ Ασαμόα / 80’ Πάγκαλος

Κίτρινες: Ντρομπάροφ

Αποβολές: –

Στάδιο: Μακάρειο.

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου.

Α’ βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου.

Β’ βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου.

Τέταρτος: Ανδρέας M. Αργυρού.

Παρατηρητής διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ