aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΤο βλέμμα στράφηκε και στα χαμηλά

Το βλέμμα στράφηκε και στα χαμηλά

Αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον για τα καλά στη «μάχη» της αποφυγής του υποβιβασμού, κι αυτό χάρις στον Ακρίτα. Η νέα νίκη της ομάδας της Χλώρακας επί της Δόξας, από τις αρκετές που πέτυχε στη β’ φάση του πρωταθλήματος, έδωσε χρώμα και στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές θα παρακολουθήσουμε αγώνες με σημαντικό βαθμολογικό κίνητρο για τις ομάδες που παρουσιάζονται αποφασισμένες να παλέψουν για την παραμονή τους.

Ευχάριστη έκπληξη, λοιπόν, ο Ακρίτας. Μαθηματικά ελπίζει, όμως είναι δύσκολο. Το θετικό με την πορεία της νεοφώτιστης ομάδας είναι ότι, έβαλε κι άλλες ομάδες στο «κόλπο» της παραμονής. Κερδισμένη η ομάδα του Παραλιμνίου, που ελπίζει βάσιμα. Σε μπελάδες η Δόξα, που το τελευταίο διάστημα πάει από το κακό στο χειρότερο, ενώ προηγουμένως με την έλευση του Σακκά έμοιαζε ανίκητη.

Όπως φάνηκε μέχρι σήμερα, τα πάντα θα κριθούν σε λεπτές ισορροπίες και στην Κατηγορία θα μείνουν οι ομάδες που θα κάνουν τα λιγότερα λάθη στις τελευταίες τρεις στροφές. Το θετικό για τους ποδοσφαιρόφιλους είναι ότι, την ώρα που παρακολουθούν με αγωνία τη «μάχη» για τον τίτλο και το τρίτο ευρωπαϊκό εισιτήριο στα ψηλά, θα στρέψουν το βλέμμα τους και στα χαμηλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ