aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤο «τρένο» Σαντίκ... «κάρφωσε» και το Παραλίμνι!

Το «τρένο» Σαντίκ… «κάρφωσε» και το Παραλίμνι!

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο «killer» Σαντίκ «κτύπησε» και πάλι… χαρίζοντας στις καθυστερήσεις το «τρίποντο» στην ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα. Η Δόξα προηγήθηκε με πέναλτι του Σαντίκ, η ΕΝΠ ισοφάρισε (υποψία φάουλ), αλλά ο Φιλανδός επιθετικός είχε ξανά τη λύση φτάνοντας ήδη τα επτά (!) τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Στην τρίτη θέση η Δόξα, έφτασε τους εννέα πόντους σε πέντε παιχνίδια, στην ένατη θέση η ΕΝΠ με τρεις βαθμούς σε εννέα παιχνίδια.

Με «κέφια» αλλά χωρίς ουσία…

H ΕΝΠ μπήκε με «κέφια» στον αγώνα κυριάρχησε και έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία για να προηγηθεί νωρίς νωρίς στο σκορ. Στην συνέχεια, η ομάδα της Κατακοπιάς είχε την κατοχή  ισορρόπησε τον αγώνα, ωστόσο η μεσοεπιθετική της γραμμή δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ και δεν κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές προϋποθέσεις ούτος ώστε να απειλήσει την εστία του Κλέιμαν.

O «killer» Σαντίκ «κτύπησε» εκεί που έπρεπε!

Στην επανάληψη, ο Σαντίκ, μετάτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 52’ έπειτα από χέρι στην περιοχή του Μαϊσουράτζε (1-0). Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με την ΕΝΠ να προσπαθεί να απαντήσει στο γκολ του Φιλανδού στράικερ.

Και να τα καταφέρνει… με τον Ρόου, ο οποίος, εκμεταλλεύτηκε την ασταθής απόκρουση του Γκρέμσλ έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 1-1 (οι ποδοσφαιριστές της Δόξας φώναξαν για φάουλ στον τερματοφύλακα τους) . Στην συνέχεια, αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης μέχρι που κτύπησε ξανά ο δολοφόνος εν ονόματι… Μπεράτ Σαντίκ! Ο Φιλανδός βρίσκεται πάντα στο κατάλληλο σημείο την σωστή στιγμή, «κτύπησε» στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και έδωσε το πολυπόθητο «τρίποντο» στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Ευσταθίου, Μουκτάρης, Μιτρέα, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Ζατλ (70′ Τίνκου), Χατζηβασίλης (61′ Κάρλος), Παπαφώτης (85′ Παβλόφ), Σαντίκ.

ΕΝΠ (Άντρε Πάους): Κλέιμαν, Κυριάκου, Αγγελή, Ολίβα, Αμπαρτζουμιάν Ριέρα, Ενόχ (70′ Ρόου), Μαϊσουράτζε, Ζάρατε, Πίττας (85′ Κολοκούδιας), Ρασμούσεν.

Σκόρερ: 52′ Σαντίκ, 90+3′ Σαντίκ / 72′ Ρόου

Κίτρινες: 54′ Ασαμόα / 52′ Μαϊσουράτζε, 65′ Κυριάκου

Αποβολές: -/-

Στάδιο: Μακάρειο

Διαιτητής: Κωνσταντίνου Ανδρέας

Α’ Βοηθός: Νικήτα Στέλιος

Β’ Βοηθός: Ξενοφώντος Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ