aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤο στοίχημα του Μαρίνου Σατσιά με τον Σαντίκ

Το στοίχημα του Μαρίνου Σατσιά με τον Σαντίκ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ανεβάζουν ρυθμό στη Δόξα ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο την Ένωση στο «Τάσος Μάρκου» (17:00). Ο Μαρίνος Σατσιάς θέλει όσο τίποτα άλλο τη δεύτερη νίκη του στον πάγκο της προσφυγικής ομάδας και πρώτη εκτός έδρας. Οι πέντε ήττες στα εννέα τελευταία ματς πρωταθλήματος μείωσαν τη διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη μόλις στους δύο βαθμούς (εκκρεμεί το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα).

Η αφλογιστία του πρώτου σκόρερ της ομάδας Μπεράτ Σαντίκ (12 γκολ), που παραμένει χωρίς γκολ στα εννέα αυτά ματς, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην αρνητική πορεία της. Το πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι όταν δεν σκοράρει ο Φινλανδός επιθετικός είναι εμφανές, αφού χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως σε κανένα από τα εννέα τελευταία παιχνίδια η Δόξα δεν κατάφερε να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ (στα πέντε έμεινε στο μηδέν).

Στοίχημα για τον Κύπριο τεχνικό να καταφέρει να αφυπνίσει τον Σαντίκ στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ενόψει του ματς με το Παραλίμνι, εκτός είναι οι Μιντίκκης, Λουίς Κάρλος και Μέσκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ