aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤο πίστεψαν, το έκαναν…

Το πίστεψαν, το έκαναν…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές το πίστευαν, το ίδιο και ο προπονητής τους, γι’ αυτό και ο βαθμός που απέσπασε η Δόξα από την Ομόνοια στο ΓΣΠ (1-1) δεν αποτέλεσε έκπληξη για κανέναν στην προσφυγική ομάδα.

Τα λόγια του Τιάγκο Γκόμες μετά το τέλος της αναμέτρησης αποδεικνύουν τα πιο πάνω: «Το πιστεύαμε. Αυτή η ομάδα αποτελείται από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και φαίνεται».

Μπορεί οι πράσινοι της Κατωκοπιάς να μην εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, όμως έκαναν τα απολύτως απαραίτητα για να φύγουν από την έδρα του «τριφυλλιού» με βαθμολογικό κέρδος.

Οι παίκτες ήταν προσηλωμένοι και είχαν πειθαρχία στο παιχνίδι τους, ακολούθησαν πιστά το πλάνο του Λούκα Χατζηλούκα και με αρκετά τρεξίματα, σωστές αλληλοκαλύψεις στην άμυνα και πολλές κερδισμένες μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, έκαναν τη ζημιά στην Ομόνοια.

Ξεχώρισε φυσικά με τη συνολική του παρουσία ο Ρούντι Γουίλσον, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ της Δόξας. Ο 27χρονος Πορτογάλος εξτρέμ ταλαιπώρησε σε αρκετές περιπτώσεις τους αντιπάλους του, «μοίρασε» παιχνίδι και πέτυχε ένα όμορφο γκολ, δικαιώνοντας από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα τον Λούκα Χατζηλούκα, ο οποίος από την περσινή σεζόν προσπαθούσε να τον πείσει να ενταχθεί στη δύναμη της ομάδας.

Πάνω σε αυτόν τον παίκτη στηρίζουν αρκετά οι της Δόξας στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ περιμένουν πολλά και από τους άλλους νεοαποκτηθέντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ