aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤο φορμάρισμα και η παράμετρος

Το φορμάρισμα και η παράμετρος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Δόξα είναι στα καλύτερά της και θα αντιμετωπίσει με αυτοπεποίθηση την ΑΕΚ, σήμερα στο Μακάρειο. Με φόρα από το 5-0 στο «Αμμόχωστος» επί της Αλκής Ορόκλινης, θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από την επίδοξη πρωταθλήτρια. Απέχει μάλιστα τρεις βαθμούς από τη σημερινή της αντίπαλο και αν κάνει την έκπληξη, θα τη φτάσει στη βαθμολογία. Και φυσικά θα παραμείνει στις ψηλές θέσεις. Βεβαίως, οι πράσινοι αναγνωρίζουν πως ο βαθμός δυσκολίας θα είναι σημαντικά αυξημένος σήμερα.

Ωστόσο, υπάρχει μία σημαντική παράμετρος. Στα προηγούμενα παιχνίδια απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους (Ανόρθωση 0-2, ΑΠΟΕΛ 0-2), ο Λούκας Χατζηλούκας προχώρησε σε πολλές αλλαγές. Είναι ερώτημα λοιπόν αν θα ακολουθήσει και σήμερα την ίδια τακτική.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν θα γίνουν μαζικές διαφοροποιήσεις, ωστόσο υπάρχει η σκέψη για μερικές. Οι Νιούτον, Τιάγκο Γκόμες και Γουίλσον Κένιντι είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Όσο για το απουσιολόγιο, γράφει ξανά τα ονόματα των Ιμπραχίμ Σισοκό και Νεόφυτου Κυριάκου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ