aekaelakritasanorthosisapoelapollonarisdoksakarmiotissasalaminaomonoiaolympiakosparalimnipafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤην έσωσε το… χειρόφρενο

Την έσωσε το… χειρόφρενο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στη 10η αγωνιστική ήρθε η χειρότερη εμφάνιση και η πιο βαριά ήττα της Δόξας στο τρέχον πρωτάθλημα. Στο πρώτο ημίχρονο παραδόθηκε στις ορέξεις του Απόλλωνα και δέχτηκε τέσσερα γκολ. Πάλι καλά που… τράβηξε χειρόφρενο ο αντίπαλος στο δεύτερο 45λεπτο και ήρθε η μείωση του σκορ σε 2-4.

Δεν έφτανε όμως η προχθεσινή τεσσάρα, ο Λούκας Χατζηλούκας θα στερηθεί το ερχόμενο Σάββατο, στο ματς με τον Εθνικό στο Μακάρειο, την παρουσία του Άρμιν Γκρεμσλ (φωτό). Ο Αυστριακός τερματοφύλακας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 42’. Την εστία υπερασπίστηκε στη συνέχεια ο Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου, ο οποίος θα αγωνιστεί απέναντι στους μπλε. Στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού θα τεθεί και ο Λουίς Κάρλος, αφού εξέτισε την ποινή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ