aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤην έκανε σκόνη και θρύψαλα (pics & video)

Την έκανε σκόνη και θρύψαλα (pics & video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Καμιά σχέση δεν είχε απόψε ο Άρης, με αυτόν που βλέπαμε μέχρι τώρα, και συνέτριψε με 4-0 τη Δόξα στο Τσίρειο. Με τον Φρεντερίκ Βαντερμπίστ στον πάγκο της η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έδειξε περισσότερη διάθεση και πάθος και τα κατάφερε περίφημα, φτάνοντας στο δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή της στο πρωτάθλημα, απέναντι στην απογοητευτική ομάδα της Κατωκοπιάς και με τους τρεις βαθμούς, έφθασε στους δέκα δείχνοντας μεγάλη βελτίωση σε όλους τους τομείς και ανεβαίνοντας ακόμη ένα σκαλί πιο πάνω (πέρασε στην 11η θέση της βαθμολογίας) και έστειλε αισιόδοξα μηνύματα για καλύτερες ημέρες.

Τα γκολ του Άρη σημείωσαν οι Γκονσάλες στο 17’, ο Αντωνίου στο 47’, ο Φράγκος στο 85’ και ο Ονίλο στο 90’+2. Στο 17’ ο Άρης άνοιξε το σκορ στην πρώτη καλή του ευκαιρία. Ο Γιούσεφ αστόχησε στο τετ α τετ με τον Νέγκρι, η μπάλα επέστρεψε στον Γκονσάλες, ο οποίος σούταρε συρτά και η μπάλα αφού κτύπησε  και στο πόδι του Σεράν κατέληξε στα δίκτυα. Στο 31’, μετά από υποδειγματική πάσα του Γκονσάλες, ο Γιούσεφ μόνος δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ, ενώ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, δύο φορές οι ποδοσφαιριστές της Δόξας, μέσα από τη μικρή περιοχή δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα.

Τα δεδομένα άλλαξαν στην αρχή της επανάληψης, όταν από ομαδική προσπάθεια στο 47’, ο Άρης έκανε το 2-0. Οι Παχίπης, Γκονσάλες, Γιούσεφ και Αντωνίου συνεργάστηκαν και ο τελευταίος πλάσαρε από κοντά. Στο 68’ το δοκάρι στάθηκε σύμμαχος της Δόξας, καθώς μόνος ο Μαραγκουδάκης δεν βρήκε στόχο.  Στο 85’ ο Φράγκος, έκανε το 3-0, όταν η μπάλα έσκασε μπροστά του, αφού κτύπησε στη συμβολή των δοκαριών μετά από πλασέ του Αντωνίου. Το κερασάκι στην τούρτα ήλθε στο 90’+2 όταν ο Νέγκρι πήγε να αποφύγει αντίπαλο, έχασε την μπάλα, από τον Ονίλο, ο οποίος μόνος την έσπρωξε στα δίκτυα κάνοντας το μεγαλοπρεπές 4-0.

Άρης (Φρέντ Βαντερμπίστ): Γιαννακόπουλος, Ε. Κυριάκου, Αλβάρεθ, Θεοφίλου, Ευσταθίου, Παναγή, (Μαραγκουδάκης 58’), Παχίπης, Γιούσεφ, (Φράγκος 78’), Αντωνίου, Μάρτινς, Γκονσάλες, (Ονίλο 88’).

Δόξα (Λούκας Χατζηλουκας): Νέγκρι, Πουτζιουρής, Σεράν, Ρεδόνδο, Δημητρίου, Ενινφούλ, Ρούντι, Κότο, (Μπεμπέτο 57’), Εντμάρ, (Καστρο 57’), Φοφανά, Περάλτα, (Λεονάρντο 74’).

Γήπεδο: Τσίρειο.

Σκόρερ: Γκονσάλες 17’, Αντωνίου 47’, Φράγκος 85’, Ονίλο 90’+2.

Κίτρινες: Παναγή, Γιούσεφ, Ε. Κυριάκου / Φοφανά.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος.

Α’ βοηθός: Χρίστου Αριστείδης.

Β’ βοηθός: Τούρος Δώρος.

Τέταρτος: Ορθοδόξου Ανδρέας.

Παρατηρητής: Ξάνθου Ανδρέας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ