aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤη σέβεται, αλλά δεν τη φοβάται

Τη σέβεται, αλλά δεν τη φοβάται

Σε καμία περίπτωση δεν τρομάζουν στη Δόξα που θα αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση μέσα στην έδρα της. Στην ομάδα της Κατωκοπιάς έχουν πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών τους και θεωρούν πως εάν αγγίξουν το επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, μπορούν να φτάσουν στο ζητούμενο, που είναι το βαθμολογικό όφελος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η Δόξα έχει δείξει καλά στοιχεία στις πρώτες στροφές του μαραθωνίου μαζεύοντας επτά βαθμούς και σίγουρα θέλει να δώσει συνέχεια στις ελπιδοφόρες εμφανίσεις.

Το ευχάριστο για τον Λούκα Χατζηλούκα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Ο Τιάγο Γκόμες, που δεν αγωνίστηκε στην προηγούμενη (και νικηφόρα) αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, είναι πανέτοιμος. Συμμετέχει τις τελευταίες μέρες στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως και στο δίτερμα.

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας και εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου Νίκος Κωνσταντίνου, μιλώντας χθες στο «Goal» ανέφερε τα ακόλουθα: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, όμως πάμε για τη νίκη, σεβόμενοι πάντοτε την αντίπαλο. Για τη νίκη πάμε εξάλλου σε κάθε αναμέτρηση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Με τη βαθμολογική συγκομιδή που έχουμε, αλλά πολύ περισσότερο με τον ρυθμό που βρίσκει η ομάδα μας, είμαστε ευχαριστημένοι. Ενσωματώθηκαν ομαλά στο σύνολο και οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές που αποκτήσαμε και προσδοκούμε σε ακόμη καλύτερη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ