aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΘετικό πρόσημο για τον Γκουλόν

Θετικό πρόσημο για τον Γκουλόν

Ένας από τους λόγους που διευθετήθηκε το προχθεσινό φιλικό της Δόξας με την Αναγέννηση (2-3), ήταν για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ερόλντ Γκουλόν. Ο Γάλλος θ’ αποτελέσει το πρώτο χειμερινό απόκτημα των πράσινων της Κατωκοπιάς και ο Λούκας Χατζηλούκας ήθελε να τον δει αγωνιζόμενο.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε σε έναν άγνωστο -γι’ αυτόν- ρόλο, ως δημιουργικός μέσος και στο δεύτερο ως κεντρικός αμυντικός. Όπως μας ειπώθηκε, η προπονητική ομάδα έμεινε ευχαριστημένη από το επίπεδο ετοιμότητάς του. Το ίδιο ισχύει και για τους Κάρλες Κότο και Μανουέλ Ρεδόνδο, οι οποίοι προέρχονταν από αγωνιστική αποχή και χρησιμοποιήθηκαν βασικοί στο προχθεσινό παιχνίδι.

Η πυξίδα της Δόξας θα στραφεί από αύριο στη Νέα Σαλαμίνα. Οι πράσινοι θα υποδεχτούν τους ερυθρόλευκους στο Μακάρειο στις 20 Νοεμβρίου και θα πιάσουν δουλειά μετά το διήμερο ρεπό που πήραν για το Σαββατοκύριακο, με στόχο να φτάσουν στη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Παραλλήλως, περιμένουν την άφιξη άνεργου επιθετικού για δοκιμαστικά, ο οποίος ενημέρωσε ότι θα αφιχθεί την Τετάρτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ