aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΘέλει να τραβήξει χειρόφρενο

Θέλει να τραβήξει χειρόφρενο

Πέρασε ήδη ένας μήνας από την τελευταία φορά που η Δόξα εξασφάλισε βαθμολογικό κέρδος. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες έχουν αφήσει την ομάδα στα χαμηλά της βαθμολογίας κι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει ο αγωνιστικός κατήγορος και να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις των πρασίνων, είναι η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο Μακάρειο είναι δύσκολο, όμως άπαντες στην ομάδα της Κατωκοπιάς πιστεύουν ότι μπορούν να το κερδίσουν προκειμένου να πάρουν τις βαθμολογικές ανάσες που χρειάζονται, αλλά και να ανακτήσουν τη χαμένη τους ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Λούκας Χατζηλούκας επεσήμανε στους παίκτες του ότι για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα χρειαστεί από όλους μεγαλύτερη προσπάθεια και συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εκτός πλάνου για την αναμέτρηση της Κυριακής, είναι μόνο ο τιμωρημένος με κάρτες Στέλιος Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ