aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΘέλει να κάνει μεγαλύτερο θόρυβο κόντρα στην Ομόνοια

Θέλει να κάνει μεγαλύτερο θόρυβο κόντρα στην Ομόνοια

Οι δύο διαδοχικές νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια, αλλά και οι επτά βαθμοί συνολικά σε 4 αγώνες που φέρουν τη Δόξα στα ψηλά της βαθμολογίας, προκάλεσαν θετική εντύπωση. Η ομάδα της Κατωκοπιάς είναι από τις ομάδες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής και σήμερα φιλοξενώντας την Ομόνοια (19:00, Cytavision2), θα θελήσει να κάνει ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο φθάνοντας σε άλλη μια επιτυχία. Στην έδρα της, στο νέο της σπίτι, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη (αφού έχασε από τον Απόλλωνα) και φιλοδοξεί να το κάνει σήμερα.

Παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας, στην προσφυγική ομάδα πιστεύουν στις δυνατότητές τους και θεωρούν πως είναι σε θέση να τριτώσει το καλό απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο. Θα είναι μια θετική εξέλιξη, γεμίζοντας με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές του Σέου ενόψει της συνέχειας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της Δόξας, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές. Η διακοπή έδωσε τη δυνατότητα να ανεβάσουν ρυθμό και όσοι εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις και πλέον είναι σε εξαιρετικό βαθμό ετοιμότητας. Ο Σέου θα παρουσιάσει ό,τι καλύτερο και παράλληλα θα έχει γεμάτο πάγκο. Ο τεχνικός της Δόξας αναμένει πολλά από τον Σαντίκ στην επίθεση, αφού παραμένει «άσφαιρος» μετά από τέσσερις αγώνες. Την ίδια ώρα, ζήτησε συγκέντρωση στην άμυνα, να αποφευχθούν τα λάθη απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο, που θα θελήσει να επιβάλει τον ρυθμό του και να ασκήσει πίεση.

Οι διοικούντες τον σύλλογο της Κατωκοπιάς αναμένουν αρκετό κόσμο απόψε στο γήπεδο. Θεωρούν πως υπάρχει η δυνατότητα να γεμίσει η κεντρική εξέδρα, που είναι χωρητικότητας 1.500 θέσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ