aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΘέλει να φύγει ο Κάρλος μετά τη σύλληψη της γυναίκας του

Θέλει να φύγει ο Κάρλος μετά τη σύλληψη της γυναίκας του

Την πρόθεση του να φτιάξει βαλίτσες και να πάρει το πρώτο αεροπλάνο εκτός Κύπρου, εξέφρασε ήδη ο Βραζιλιάνος Λουίς Κάρλος, όπως δηλώνει μιλώντας στο philenews, ο Πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου. Μάλιστα σε ένα τέτοιο σενάριο, ο κύριος Χριστοδούλου εμφανίζεται κατηγορηματικός και προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά των αστυνομικών.

Τελούν υπό κατάσταση πανικού,  τόσο η σύζυγος όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Λουίς Κάρλος, μετά την χθεσινή περιπέτεια με την αστυνομία. Η σύζυγος του Κάρλος παρουσιάζεται τρομοκρατημένη, όπως επιβεβαιώνει στο philenews ο Πρόεδρος της ομάδας του, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο Πορτογάλος μάνατζέρ του ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κώστα Χριστοδούλου, ενημέρωσαν ότι επιθυμία του ζεύγους είναι να εγκαταλείψει την Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα του μέσου της Δόξας, καθώς μετέβαινε στο σχολείο για να παραλάβει το παιδί της υποχρεώθηκε από γυναίκα και άντρα αστυνομικό να σταματήσει όταν εμφανίστηκαν μπροστά της ξαφνικά με πολιτική ενδυμασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χειροπέδες σε σύζυγο ποδοσφαιριστή – Τι λέει η Αστυνομία

Λόγω της δυσκολίας που παρουσιάστηκε στη συνεννόηση, καθώς η γυναίκα δεν μιλούσε αγγλικά, οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες σπρώχνοντας την προς το αυτοκίνητο. Περνώντας από το σπίτι της η γυναίκα ζήτησε να τους δείξει τα χαρτιά της και αντιλαμβανόμενοι το λάθος τους οι αστυνομικοί την άφησαν ελεύθερη.

Ο Πρόεδρος της Δόξας ανέφερε ότι ο παίκτης δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, εμμένοντας στην απόφαση του να αναχωρήσει από Κύπρο. Ο Κώστας Χριστοδούλου επιχειρεί να μεταπείσει τον Κάρλος, ο οποίος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα.

Εντούτοις διαβεβαιώνει πως στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να τον μεταπείσουν, θα κινηθεί  νομικά εναντίον της Αστυνομίας ζητώντας αποζημιώσεις, καθώς ο παίκτης θεωρείται μεγάλο asset στο roster της ομάδας, ενώ η μεταγραφή του κρίθηκε ως δαπανηρή. Το ζεύγος Κάρλος μετέβη εκ νέου στην Αστυνομία στις 9:30 το πρωί για κατάθεση, ενώ καταγγελία έγινε και στο προξενείο της Βραζιλίας στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ