aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΘα φανούν τα πρώτα δείγματα γραφής

Θα φανούν τα πρώτα δείγματα γραφής

Όλα βαίνουν καλώς στη Δόξα. Η προετοιμασία εξελίσσεται ομαλά χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και με όλα τα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας να βρίσκονται στην Κύπρο.

Ο προπονητής των πρασίνων, Λούκας Χατζηλούκας, βλέπει με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις και γενικά να υπάρχει υγιής συναγωνισμός, που λειτουργεί προς όφελος της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, ο Κύπριος τεχνικός έδωσε έμφαση στη φυσική κατάσταση, αλλά και στη νοοτροπία που θα πρέπει να αποκτήσουν οι παίκτες του μέσα στο γήπεδο, προσπαθώντας παράλληλα να τους μεταδώσει τη φιλοσοφία και τα «θέλω» του.

Τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας Δόξας θα φανούν στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι (18:30). Η προσοχή του Λούκα Χατζηλούκα θα είναι στραμμένη κυρίως στους νεοαποκτηθέντες, από τους οποίους περιμένει να βοηθούν αρκετά και τους πιο παλιούς για μια επιτυχημένη σεζόν, μακριά από περιπέτειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ