aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤέλος ο Ούτσε, πάει για άλλα

Τέλος ο Ούτσε, πάει για άλλα

Ο Καλού Ούτσε αναχώρησε ψες από την Κύπρο. Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν θα αποκτηθεί από τη Δόξα, με κύριο λόγο τη σημαντική οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. Έτσι, οι πράσινοι βρίσκονται στο ψάξιμο άλλου επιθετικού, αναφορικά με την προσπάθεια για ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Πέραν της αναζήτησης για στράικερ, ο Λούκας Χατζηλούκας ζήτησε την προσθήκη ενός δημιουργικού μέσου. Είναι φανερή η πρόθεσή του για βελτίωση στην παραγωγή φάσεων και την αποτελεσματικότητα. Στοιχεία στα οποία υστερεί η ομάδα της Κατωκοπιάς, με αποτέλεσμα να χάνονται βαθμοί.

Μετά το προχθεσινό 0-0 με τη Νέα Σαλαμίνα, η Δόξα υποχώρησε στη 13η (προτελευταία) θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακολουθεί ένα κρίσιμο ματς αναφορικά με τη μάχη του βυθού, στο Τσίρειο απέναντι στον 12ο Άρη, ο οποίος υπερέχει κατά έναν βαθμό.

Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις ο Τιάγο Γκόμες, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Επίσης, απέναντι στον Άρη δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Παουλίνιο, ο οποίος τιμωρήθηκε προχθές με τέταρτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς έχει ρεπό σήμερα και αύριο θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ