aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤέλος ο Καρλάο

Τέλος ο Καρλάο

Έγινε το αναμενόμενο με τον Καρλάο στη Δόξα. Ο σύλλογος της Κατωκοπιάς και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής προχώρησαν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο έμπειρος επιθετικός, που ήλθε το καλοκαίρι ως μια σημαντική μετεγγραφή για την ομάδα της Δόξας, δεν πρόσφερε καθόλου.

Δεν έφτανε αυτό, πριν το ματς με τον Ολυμπιακό υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και τέθηκε εκτός αποστολής. Αφού δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου, οι διοικούντες τη Δόξα προχώρησαν σε τερματισμό της συνεργασίας τους με τον Βραζιλιάνο. Πλέον, στο προσφυγικό σωματείο βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού αλλά και κεντρικού αμυντικού.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, συνεχίζεται η προετοιμασία για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Άχνας εκτός έδρας. Επανέρχεται ο Καρλίτος που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, ενώ αμφίβολος κρίνεται ο Μαρτίνος Χριστοφή που είχε ένα χτύπημα στο γόνατο, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Και ο Μιντίκκης είχε χτύπημα αλλά είναι καλά και θα είναι διαθέσιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ