aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤέλος ο Φριμπόνγκ, πάει για άλλον

Τέλος ο Φριμπόνγκ, πάει για άλλον

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Καμία μετεγγραφή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη εάν πρώτα δεν διευθετηθούν όλα τα απαραίτητα. Για παράδειγμα, ο Εμάνουελ Φριμπόνγκ, εκεί που όλα έδειχναν πως θα αποτελούσε μέρος του έμψυχου δυναμικού της Δόξας, προέκυψε ανατροπή. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γκανέζος μέσος δεν ήταν «καθαρές», έδειξαν εν ολίγοις πρόβλημα και στην προσφυγική ομάδα πήραν την απόφαση να μη θέσουν σε ισχύ τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Οπότε, ο Γκανέζος αποτελεί ήδη παρελθόν. Αν και σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ είναι συμπληρωμένο, στη Δόξα θα κινηθούν για περαιτέρω ενίσχυση ώστε να δημιουργήσουν ένα σύνολο με πολλές επιλογές και σίγουρα, θα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο για να διανυθεί μια πορεία αντάξια των προσδοκιών. Στο κέντρο, θα προκύψει άλλη μια προσθήκη.

Η Δόξα βρίσκεται στα αρχικά στάδια της προετοιμασίας. Ο προπονητής Λούκας Χατζηλούκας θα αξιολογήσει τους παίκτες στα φιλικά προετοιμασίας, θα αντλήσει τα δικά του συμπεράσματα και δεν αποκλείεται να προκύψουν προσθαφαιρέσεις εάν κάτι δεν τον ικανοποιεί. Επί της παρούσης, επικρατεί ικανοποίηση για τις κινήσεις ενίσχυσης που έγιναν και αυτό που απομένει είναι ο Χατζηλούκας να εμφυσήσει στο σύνολο τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία.

Από τις 16 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, οι πράσινοι Κατωκοπιάς θα είναι στο προπονητικό κέντρο της Κυπερούντας, όπου θα διανύσουν το βασικό σταδιο προετοιμασίας. Διευθετήθηκαν μάλιστα και τα φιλικά ματς. Στις 20/7 θα τα πουν με την Αλκή, στις 25/7 με τον Ερμή, την 1/8 με την Καρμιώτισσα, στις 3/8 με το Παραλίμνι, στις 8/8 με την Αναγέννηση Δερύνειας και στις 18/8 με τη Νέα Σαλαμίνα. Στις 11/8 μάλλον οι Κατωκοπίτες θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ, ένα φιλικό που ακόμη δεν «κλείδωσε». Στις 27 Ιουλίου, υπάρχει ενδεχόμενο να δοθεί άλλη μια φιλική αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ