aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤα αισιόδοξα μηνύματα του Παβλόφ

Τα αισιόδοξα μηνύματα του Παβλόφ

TOY ANΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Ιεφγκέν Παβλόφ αποκτήθηκε από τη Δόξα για να αντικαταστήσει το μεγάλο της κανόνι, Μπεράτ Σαντίκ, ο οποίος αναζητεί νέες περιπέτειες στην καριέρα του. Σύμφωνοι, είναι νωρίς ακόμη για να βαφτιστεί «νέος Σαντίκ» και τα φιλικά δεν αποτελούν κρυστάλλινο δείγμα.

Ωστόσο, τα πρώτα δείγματα για την εκτελεστική δεινότητά του είναι, αν μη τι άλλο, ενθαρρυντικά. Ο Ουκρανός σκόραρε στα παιχνίδια προετοιμασίας με την Αλκή (4-1) και τον Ερμή (2-2), μετρώντας τρία τέρματα. Ένα με την «Αθάνατη» και δύο με τους «φτεροπόδαρους». Δουλειά του στράικερ, κατά κύριο λόγο, είναι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των πράσινων της Κατωκοπιάς μάλλον ξέρει την τέχνη.

Βεβαίως, ασφαλέστερα συμπεράσματα θα προκύψουν στη συνέχεια της προετοιμασίας και πολύ περισσότερο, όταν θα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Πάντως, ο 27χρονος Παβλόφ μετρά συνολικά 38 γκολ στην καριέρα του, μα μόνο την περίοδο 2009-10 έφτασε σε διψήφιο αριθμό (11), με τη φανέλα της Βόλιν Λουτσκ.

Πρώτιστος στόχος του λοιπόν θα είναι να τα ξεπεράσει και αν τα καταφέρει, να κυνηγήσει και τα 18 που πέτυχε ο Σαντίκ, κατά το περασμένο πρωτάθλημα. Αν το καταφέρει πάντως, θα δώσει συνέχεια σε μία παράδοση που θέλει τη Δόξα να εντοπίζει ικανούς σκόρερ. Με πρώτο τον Σερτζιάο, που πέτυχε 24 γκολ το 2009 και πήρε το χρυσό παπούτσι, ενώ ένα χρόνο προηγουμένως το μοιράστηκε ο Ντα Κόστα με τον Λούκας Σόσιν (από 16).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ