aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣύσσωμο το κυπριακό ποδόσφαιρο στο πλευρό του Καραμανώλη

Σύσσωμο το κυπριακό ποδόσφαιρο στο πλευρό του Καραμανώλη

Σύσσωμο το κυπριακό ποδόσφαιρο στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της Δόξας, Ανδρέα Καραμανώλη για τον χαμό του πατέρα του.

Δόξα:

Το Σωματείο Δόξα Θ.Ο.Ι Κατωκοπιάς, εκφράζει την απέραντη θλίψη του για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή μας, Ανδρέα Καραμανώλη.

Σύσσωμη η οικογένεια της Δόξας στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή μας αλλά και της οικογένειας του.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Νέα Σαλαμίνα:

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή της Δόξας, Ανδρέα Καραμανώλη. Ο Ανδρέας διετέλεσε και ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του Σωματείου μας. Κουράγιο κ δύναμη στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Ανόρθωση:

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της Δόξας Ανδρέα Καραμανώλη για την απώλεια του Πατέρα του. Tα συλλυπητήρια μας σε ολόκληρη την οικογένεια της @DoxaFC

Απόλλων:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Δόξας Ανδρέα Καραμανώλη, για το θάνατο του πατέρα του. Αιωνία του η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

ΚΟΠ:

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της ΚΟΠ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς Ανδρέα Καραμανώλη και στην οικογένεια του για τoν αναπάντεχο χαμό του πατέρα του μετά τον χθεσινό αγώνα της Δόξας με την Ένωση.

Αιωνία του η μνήμη.

ΑΠΟΕΛ:

Ο ΑΠΟΕΛ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Δόξας, Ανδρέα Καραμανώλη, για τον αδόκητο θάνατο του πατέρα του. Ένας νέος άνθρωπος έφυγε τόσο απρόσμενα από την ζωή…Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του. Αιωνία του, η μνήμη.

Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της @DoxaFC Ανδρέα Καραμανώλη για τoν αναπάντεχο θάνατο του πατέρα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Πάφος FC:

Η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τον ποδοσφαιριστή της Δόξας Ανδρέα Καραμανώλη και του οικείους του καθώς και σε όλη την οικογένεια της Δόξας Κατωκοπιάς, για τον αδόκητο χαμό του πατέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή. Αιωνία του η μνήμη.

Ομόνοια:

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της @DoxaFC, Ανδρέα Καραμανώλη, για την απρόσμενη απώλεια του πατέρα του. Δύναμη και κουράγιο. Αιωνία του η μνήμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ