aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣυνήλθε κι έκανε το αυτονόητο

Συνήλθε κι έκανε το αυτονόητο

Η Δόξα έκανε και πάλι το αυτονόητο απέναντι σε ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με αυτήν και αγναντεύει το μέλλον της στο φετινό πρωτάθλημα με αισιοδοξία. Η ήττα από τον Απόλλωνα στην προηγούμενη αγωνιστική φαίνεται πως «ταρακούνησε» την ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα, η οποία συνήλθε άμεσα, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και επικράτησε του ουραγού Εθνικού (4-2).

Ο Ζαλτ έδωσε συνέχεια στο σερί σκοραρίσματος, ο Σαντίκ είδε δίχτυα δύο φορές και απέδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, ενώ ο Μουχτάρης σημείωσε το πρώτο του φετινό γκολ, που θα τον βοηθήσει κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας.

Η διοίκηση του προσφυγικού συλλόγου, θέλοντας να δείξει την ικανοποίησή της για την πολύ σημαντική νίκη, που κρατά την ομάδα στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, δεξιώθηκε το ίδιο βράδυ τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων και αμέσως μετά περιμένει τη Δόξα ένα άλλο σημαντικό ματς, με αντίπαλο την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ