aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣυμφώνησαν για δίκαιο αποτέλεσμα Κόπιτς-Χατζηλούκας

Συμφώνησαν για δίκαιο αποτέλεσμα Κόπιτς-Χατζηλούκας

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ της Δόξας και της Πάφου, με τους δύο προπονητής να αναφέρουν τα ακόλουθα.

Ζέλικο Κόπιτς: «Ξέραμε πως θα είναι δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή Δόξα που είναι πολύ καλή στο επιθετικό παιχνίδι, ειδικά στο ένα εναντίον ενός. Για εμάς ήταν σημαντικό να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες μας να παίξουν ψηλά στο γήπεδο και να είναι συγκεντρωμένοι στον τακτικό τομέα, δημιουργώντας ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις όμως έχουμε πρόβλημα τα τελευταία παιχνίδια στη δημιουργία στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Εν τέλει ήταν δίκαιη η ισοπαλία τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε την Κυριακή για την Ανόρθωση».

Λούκας Χατζηλούκας: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο απέναντι στην Πάφο που μαζί με την Ανόρθωση είναι οι καλύτερες του γκρουπ και είναι κρίμα να βρίσκονται σε αυτό το γκρουπ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ