aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στην ΑΕΛ...»

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στην ΑΕΛ…»

Στη προσπάθεια των παικτών του στάθηκε ο τεχνικός της Δόξας Κάρλος Κορβεράν, συγχαίροντάς τους μάλιστα για την προσπάθειά τους απέναντι στην ΑΕΛ, παρά την ήττα.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κέρδος, κάτι που μπορούσαμε να πάρουμε στο τέλος. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά από την προσπάθεια είμαι. Έχουμε ένα άλλο παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να προετοιμαστούμε για να πάρουμε βαθμούς. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ», ήταν τα λόγια του Ισπανού κόουτς.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου (άλλως Καραβίδας), μίλησε στη Cytavision και είπε: «Έχουμε αποκτήσει τη δική μας ταυτότητα στα τελευταία παιχνίδια, είναι δύσκολο να δεχθούμε γκολ. Όταν κερδίζεις πέναλτι στο τέλος και δεν το βάζεις, σίγουρα δεν είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κοιτάζουμε τη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ