aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Συγχαρητήρια στην Πάφο, αλλά δεν αξίζει στους παίκτες μας...»

«Συγχαρητήρια στην Πάφο, αλλά δεν αξίζει στους παίκτες μας…»

Στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Πάφος FC, ο προπονητής της Δόξας, Κώστας Σακκάς, συγχάρηκε την αντίπαλο και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, επιφέρει πίεση στους παίκτες.

«Συγχαρητήρια στην Πάφο για τη νίκη τους. Η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα φέρνει πίεση στους παίκτες ψυχολογικά. Θέλαμε σήμερα να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Το πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά κι αν σκοράραμε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δώσαμε δύο γκολ και η ψυχολογία μας έπεσε και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε μετά. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Είμαι δύο μέρες στην ομάδα, εγώ το πιστεύω και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να το πιστέψουν. Θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Πάφο ήταν πολύ καλύτερη, όμως σίγουρα δεν αξίζει τους ποδοσφαιριστές μου αυτό το σκορ. Δεν θα τα παρατήσουμε τόσο εύκολα», είπε ο Κύπριος κόουτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ