aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣτοχεύει σε διατήρηση του αήττητου

Στοχεύει σε διατήρηση του αήττητου

Τρίτο ματς πρωταθλήματος για τη Δόξα το σημερινό με την ΑΕΛ και θα στοχεύσει σε βαθμολογικό κέρδος, γιατί όχι ακόμη και τη νίκη. Η ομάδα της Κατωκοπιάς στα πρώτα δύο ματς διατήρησε το αήττητο, αφού έμεινε στην ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό (0-0), ως τυπικά φιλοξενούμενη και κέρδισε τον Ερμή (2-1), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Το σημερινό εμπόδιο είναι πολύ πιο ψηλό, απέναντι στην ΑΕΛ που έχει και φέτος ψηλούς στόχους, ενώ είναι έμπειρη και με περισσότερα παιχνίδια λόγω της παρουσίας της στο Γιουρόπα Λιγκ. Όμως και πάλι, η Δόξα θα κυνηγήσει το καλύτερο, γνωρίζοντας πως το βαθμολογικό άγχος είναι στην πλευρά της αντιπάλου της.

Ο Χατζηλούκας προετοίμασε την ομάδα του μέσα σε πολύ καλές συνθήκες, που πρόσφερε το τρίποντο επί του Ερμή και προσδοκεί ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα λειτουργήσει θετικά. Η εικόνας της Δόξας στο προηγούμενο ματς με τον Ερμή ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό και εκτός απροόπτου ο Χατζηλούκας θα στηριχθεί στην ίδια ενδεκάδα, παρόλο που κάποιες θέσεις «παίζονται» αφού τις διεκδικούν ποδοσφαιριστές που, πλέον, είναι απόλυτα έτοιμοι. Ο Σισοκό ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού και να μείνει στον πάγκο ένας εκ των Κένιντι ή Ζατλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ