aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣτην Κύπρο ο Ζορζίνιο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές

Στην Κύπρο ο Ζορζίνιο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Ζόρζε Βινίσιους Ολιβέιρα Άλβες είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Δόξας. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, εργομετρικό έλεγχο και αν δεν προκύψει πρόβλημα θα αποκτηθεί.

Ο Ζορζίνιο, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, αγωνιζόταν στη βουλγαρική Τσέρνο Μόρε και είναι επιλογή του Έντουαρντ Ερανοσιάν, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της πατρίδας του. Είναι 31 ετών, αγωνίζεται στη θέση του στράικερ και ξεπήδησε από την ακαδημία της Σάντος, μεταπήδησε στη Ρίο Πρέτο, αγωνίστηκε στην Κουατσουάνο και ακολούθως πέρασε τέσσερα χρόνια στην Αγκόλα με την Μπράβο ντε Μάκις και άλλα τόσα στην Πορτογαλία με τις Ελέκτρικο, Μούρα, Μάφρα, Ουνιάο Λεϊρία και Φαρένσε. Συνολικά, στην ιβηρική χώρα πέτυχε 55 γκολ σε παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τέλος, από το καλοκαίρι του 2018 βρίσκεται στη Τσέρνο Μόρε, με την οποίαν σκόραρε τέσσερις φορές την περασμένη σεζόν. Την τρέχουσα αγωνιστική περιόδο αγωνίστηκε σε έξι ματς δίχως να σκοράρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ