aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣτη φωτογραφία ο Μπονιφάτσιο σκοράρει, αλλά του το… είπαν κάποιοι φίλοι του!

Στη φωτογραφία ο Μπονιφάτσιο σκοράρει, αλλά του το… είπαν κάποιοι φίλοι του!

Ως ένα μεγάλο βαθμό, αναμενόμενη η αντίδραση του Πέδρο Μπονιφάτσιο, όπως και πολλών άλλων… Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς  μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για τις φοβερές καταγγελίες του σε ιστοσελίδα της Πορτογαλίας και ανέφερε ότι ήταν «μία ιστορία που μου είπαν κάποιοι φίλοι μου και προφανώς ο δημοσιογράφος στην Πορτογαλία δεν έχει καταλάβει σωστά»!

Επισήμανε επίσης ότι δεν μίλησε σε ποια ομάδα αναφερόταν και ποιος ήταν ο πρόεδρος της ομάδας που μπήκε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες που προηγούνταν στο ημίχρονο με 2-0 ότι έπρεπε να χάσουν και στο τέλος ηττήθηκαν με 2-3.

Ωραίος τύπος, τελικά και ο Μπονιφάτσιο… Για μία ιστορία που του την είπαν οι φίλοι του, αλλά η δημοσιογράφος δεν… κατάλαβε σωστά κι έγραψε ότι συμμετείχε κι ο ίδιος! Σύμφωνα με τη συνέντευξή του Μπονιφάτσιο στην οποία «η δημοσιογράφος, προφανώς δεν κατάλαβε σωστά» είχε πει: «Ήμασταν στη δεύτερη κατηγορία και θα παίζαμε στο κύπελλο εναντίον ομάδας πρώτης κατηγορίας».

Κατά διαβολική σύμπτωση, όταν έγινε ο αγώνας κυπέλλου Ολυμπιακός – Δόξα, ο Μπονιφάτσιο ήταν παίκτης της Δόξας η οποία αγωνιζόταν στη Β’ Κατηγορία… Στη φωτογραφία που βλέπετε ο Μπονιφάτσιο απεικονίζεται να σκοράρει στον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακός – Δόξα. Σε εκείνο τον αγώνα κυπέλλου, η ομάδα του, η Δόξα Κατωκοπιάς νικούσε στο ημίχρονο με 2-0, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 2-3… Κατά τα άλλα την ιστορία του την είπαν κάποιοι φίλοι του…

Και για κείνο τον αγώνα η ΟΥΕΦΑ είχε στείλει φιρμάνι «κόκκινου» φακέλους με την ένδειξη «πιθανότητα να έχει στηθεί»! Σε εκείνο τον αγώνα παίχθηκαν εκατομμύρια ευρώ στο στοίχημα και κερδήθηκαν πολύ περισσότερα εκατομμύρια ευρώ!

Ι. Κ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ