aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣτα πράσινα (και) ο Ρούντι

Στα πράσινα (και) ο Ρούντι

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Δόξας ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφυγική ομάδα έχει έλθει σε συμφωνία με τον 27χρονο διεθνή Αγκολέζο φορ Κάρλος Γουίλσον Κατσικότε Ρόχα. Ο Ρούντι, όπως είναι το ψευδώνυμό του, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα δύο «φτερά» της επίθεσης.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Λίμπολο Αγκόλας, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στην πορτογαλική Ατλέτικο στη Β’ Κατηγορία, στη βελγική Σερκλ Μπριζ, στην ισπανική Λα Κορούνια για ένα εξάμηνο και ακολούθως δόθηκε δανεικός στην Μπελενένσες, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Ξάνθης.

Υπενθυμίζουμε την απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ Ρομπέρτο Κούνια, του εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι Κριστιάνο Μπάλακ καθώς και του Κάρλες Κότο, ενώ οι πράσινοι προσέγγισαν πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές με σκοπό την απόκτησή τους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τρέχει με… χίλια ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν, με τον προπονητή Λούκα Χατζηλούκα και τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Χριστοδούλου (Καραβίδα) να είναι σε συνεχή επικοινωνία και να αξιολογούν παίκτες. Τα αποτελέσματα των επαφών που είχαν οι δύο άντρες στην Πορτογαλία δεν θα αργήσουν να φανούν, καθώς περιμένουν απαντήσεις από περισσότερους παίκτες στους οποίους κατέθεσαν επίσημη πρόταση.

Στόχος των πρασίνων της Κατωκοπιάς είναι αυτοί που αποκτήθηκαν ή θα αποκτηθούν να είναι καλύτεροι από αυτούς που ήδη αποχώρησαν, προκειμένου να ανεβάσουν το επίπεδο και την ποιότητα της ομάδας. Εντός της εβδομάδας είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν και νέες αποδεσμεύσεις, μετά τους Άμπελ Περέιρα, Λεάντρο ντα Σίλβα, Ντιέγο Λεόν και Γιώργο Αρέστη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ