aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣπρώχνει για τις επόμενες κινήσεις

Σπρώχνει για τις επόμενες κινήσεις

Εντείνει τις προσπάθειές της η Δόξα για ενίσχυση, θέλοντας να κλείσει, αν είναι δυνατό, εντός της εβδομάδας τις δύο βασικές προτεραιότητες. Την απόκτηση επιθετικού και σέντερ μπακ. Άλλωστε, την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία και όσες περισσότερες θέσεις του ρόστερ είναι συμπληρωμένες τόσο το καλύτερο.

Στην πρώτη συγκέντρωση για τη σεζόν 2019-20, υπολογίζεται ότι θα δώσουν το «παρών» οι νεοαποκτηθείς Ντούσκο Τραϊτσέφσκι, Ζε Βαλέντε, Μπραμπίγια, Μαρτίνος Χριστοφή, Κωνσταντίνος Μιντίκκης και Μάρκος Χαραλάμπους. Οι πράσινοι θα μεταβούν στις 15 Ιουλίου στην Κυπερούντα για το βασικό μέρος της προετοιμασίας τους, όπου θα παραμείνουν για διάστημα τριών εβδομάδων.

Ο Λούκας Χατζηλούκας θα έχει τον χρόνο να μοντάρει την ομάδα του σε γνώριμα λημέρια, αφού το ορεινό αθλητικό κέντρο της Πιτσιλιάς αποτελεί συνήθη προορισμό των πρασίνων. Στα ατού του το ότι δεν έχουν αποχωρήσει πολλοί ποδοσφαιριστές, σε σχέση με τη λήξασα σεζόν. Ο βασικός κορμός υπάρχει και μένει να γίνει το «πάντρεμα» παλιών και νέων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ