aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣοβαρό ατύχημα με τετράτροχη στον Ακάμα, οδηγός o Kαρλίτος της Δόξας

Σοβαρό ατύχημα με τετράτροχη στον Ακάμα, οδηγός o Kαρλίτος της Δόξας

Ένα ακόμη ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα σήμερα στον Ακάμα και ειδικότερα στον επικίνδυνο χωματόδρομο από τα Λουτρά της Αφροδίτης προς την Φοντάνα Αμορόζα. Ζεύγος που επέβαινε σε τετράτροχη μοτοσυκλέτα και επισκεπτόταν την περιοχή, έπεσε υπό συνθήκες που διερευνώνται με την μηχανή σε γκρεμό, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους. Για πολύ ώρα στο σημείο βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση των αρμοδίων υπηρεσιών για ανάσυρση τους και μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Πάφου.

Η διάσωση έγινε με σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, με το οποίο μεταφέρθηκαν στο λιμανάκι στο Λατσί. Οι δύο επιβαίνοντες στην τετράτροχη μοτοσικλέτα, ο Κάρλος Μιγκέλ Ταβάρες Ολιβέιρα (Καρλίτος) ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς και η 22χρονη συζυγός του έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου τυγχάνουν εξετάσεων και περίθαλψης. Η 22χρονη φαίνεται εκ πρώτης όψεως να έχει τραυματιστεί.

Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται ότι στο ατύχημα δεν εμπλέκεται άλλο όχημα, αλλά ο οδηγός της τετράτροχης μάλλον έχασε τον έλεγχο σε σημείο της πολύ δύσκολης διαδρομής, με αποτέλεσμα την πτώση στον γκρεμό. Το σημείο σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι στο ίδιο μέρος που συνέβη το περασμένο καλοκαίρι η τραγωδία με τον θάνατο δύο τουριστών, ρωσικής καταγωγής.

Μέλη της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Τμήματος Δασών και της Πολιτικής Άμυνας έσπευσαν στο μέρος και μετά από πολύωρη προσπάθεια ανέσυραν από τον γκρεμό το ζεύγος των τραυματιών. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία. Σοβαρότερη κρίνεται η κατάσταση της γυναίκας και λιγότερο του άντρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ