aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Σκόραρα πολλές φορές, αλλά τέτοιο γκολ…» (video)

«Σκόραρα πολλές φορές, αλλά τέτοιο γκολ…» (video)

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Στο εξαιρετικό κλίμα και στο πολύ καλό περιβάλλον που υπάρχει στη Δόξα, οφείλεται η καλή πορεία που πραγματοποιεί φέτος η ομάδα της Κατωκοπιάς, όπως δήλωσε στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ο ένας εκ των σκόρερ των πρασίνων της Κατωκοπιάς στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (4-1), Μπέντζαμιν Ασαμόα.

Πώς είδες το χθεσινό παιχνίδι; «Πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση μέχρι τώρα, στο φετινό πρωτάθλημα. Δουλέψαμε για αυτή την εμφάνιση, δεν ήταν έκπληξη για εμένα».

Περιμένατε τόσο εύκολη νίκη; «Όχι δεν νομίζω ότι ήταν εύκολη η νίκη. Το κάναμε να φανεί εύκολο επειδή παίξαμε πολύ καλά. Επαναλαμβάνω ότι η Δόξα έκανε την καλύτερη της εμφάνιση.

Σκόραρες ένα φανταστικό γκολ. Είδες εκτός εστίας τον Βεσελόφσκι και γι’ αυτό έκανες αυτό το σουτ; «Το ποδόσφαιρο είναι θέμα αποφάσεων. Είχα την μπάλα και σκέφτηκα να κάνω το σουτ από τόσο μακριά για να σκοράρω και το κατάφερα».

Πέτυχες ξανά τέτοιο γκολ; «Σκόραρα αρκετά τέρματα στην καριέρα μου, αλλά τέτοιο γκολ, πρώτη φορά».

Ήταν εύκολη η απόφαση για να έρθεις στην Κύπρο; «Ήθελα να έχω την εμπειρία από το εξωτερικό και όταν μου ήρθε η πρόταση την αποδέχθηκα».

Γνώριζες για το Κυπριακό ποδόσφαιρο; «Δεν ήξερα κάτι για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο, όλα όσα βλέπω και ζω είναι καινούρια για εμένα».

Τι πιστεύεις για το επίπεδο; «Είναι καλό το επίπεδο, είναι ίσως αυτό που περίμενα».

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Δόξα; «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Έπαιξες στην Ισπανία, έχεις την εμπειρία από εκείνο το πρωτάθλημα. Πιστεύεις ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην Κύπρο που μπορούν να παίξουν εκεί; «Φυσικά και υπάρχουν. Όταν προπονείσαι καλά και δουλεύεις σκληρά μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις».

Για τον Λούκα Χατζηλούκα: «Δεν τον γνωρίζω ακόμα πολύ καλά, όμως είναι πολύ καλός προπονητής. Ξέρει πώς να χειρίζεται τους ποδοσφαιριστές. Έχει πάθος για κάθε παιχνίδι και προσπαθεί να το μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές».

Είσαι ευχαριστημένος στη Δόξα; «Όλα είναι εξαιρετικά. Όλοι είναι χαρούμενοι και καλά μεταξύ τους. Είναι καλό το περιβάλλον και γι’ αυτό πάμε τόσο καλά».

Θαυμάστε την γκολάρα του Ασαμόα στο 2′.37” του πιο κάτω βίντεο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ