aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣε διπλό ταμπλό

Σε διπλό ταμπλό

Δύο είναι τα θέματα που απασχολούν τη Δόξα αυτό το διάστημα. Η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση και οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους για την ενίσχυση του ρόστερ.

Για το παιχνίδι της Τρίτης η τεχνική ηγεσία άρχισε ήδη να καταστρώνει το πλάνο που θα ακολουθήσουν οι παίκτες της ομάδας για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, ενώ τις μετεγγραφές έχει αναλάβει αποκλειστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Χριστοδούλου, σε συνεννόηση με τον προπονητή Λούκα Χατζηλούκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι έχουν δεχθεί κρούση από τους Κατωκοπίτες. Εν τω μεταξύ, η διοίκηση ανακοίνωσε ότι o πρωτοχρονιάτικος χορός του συλλόγου, που ήταν προγραμματισμένος για τις 5 Ιανουαρίου 2018 στο κέντρο «La Maison Vrachos», μετατίθεται για την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 στον ίδιο χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ