aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣατσιάς: «Τα εύσημα ανήκουν στον Σακκά», Στιβ: «Δεν υπάρχει εξήγηση»

Σατσιάς: «Τα εύσημα ανήκουν στον Σακκά», Στιβ: «Δεν υπάρχει εξήγηση»

Δίκαιη και πολύτιμη χαρακτήρισε τη νίκη επί της Πάφου με 1-0 στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Δόξας ο Μαρίνος Σατσιάς. Ο Κύπριος τεχνικός σημείωσε ότι τα εύσημα ανήκουν και στον Κώστα Σακκά, ο οποίος όπως είπε έκανε εξαιρετική δουλειά στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Μαρίνος Σατσιάς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας γι’ αυτή την πολύτιμη νίκη. Τα έδωσαν όλα και είμαι ευχαριστημένος από την συμπεριφορά τους. Δίκαια κερδίσαμε. Αποδείξαμε ότι όταν έχεις καλό σύνολο μπορείς να κάνεις καλά πράγματα. Τα εύσημα ανήκουν στον προηγούμενο προπονητή. Ο Κώστας έκανε εξαιρετική δουλειά και θα συνεχίσω να δουλεύω πολύ σκληρά. Πρέπει να δώσουμε έμφαση στην ψυχολογία».

Την σκληρή πραγματικότητα επεσήμανε ο Στιβ Κωνσταντινίδης σημειώνοντας πως η Πάφος πήρε ότι άξιζε στο παιχνίδι. Ο Αγγλοκύπριος τεχνικός δεν βρίσκει εξήγηση για τις αρνητικές επιδόσεις της ομάδας του εκτός έδρας.

Στιβ Κωνσταντινίδης: «Πήραμε αυτό που μας άξιζε, δηλαδή τίποτα. Το γήπεδο δεν είναι το καλύτερο, αλλά είναι το ίδιο για εμάς και για τους αντιπάλους. Τώρα προχωράμε, βλέπουμε το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και θα προσπαθήσουμε μέσα στην εβδομάδα να διορθώσουμε κάποια πράγματα».

Για το γεγονός ότι η Πάφος έχει μόλις μία εκτός έδρας νίκη επί θητείας του, είπε: «Είναι το έβδομο παιχνίδι που είμαι εδώ. Δεν υπάρχει εξήγηση. Κάποιες φορές εκτός έδρας είναι πιο δύσκολα τα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ